Jupiter Tech Kft. Jupiter Tech Kft

Cégadatok:

Székhely: 1125 Budapest Kútvölgyi út 59/c
Cégjegyzékszám: 01-09-992576
Adószám: 24145655-2-43

A Jupiter Tech Kft. magas szintű technológiai támogatást kíván nyújtani a termelő és szolgáltató vállalatoknak, iparágból függetlenül (járműipar, elektronika, energiaipar, fémipar, építőipar, könnyűipar és egyéb iparágak).

Termékeink és technológiai megoldásaink alapvetően a gyártásban, illetve minőségbiztosításban nyújtanak olyan innovatív és korszerű megoldásokat, amik sok esetben a cégek működésének vagy fejlődésének alapvető eszközei. Ezek az eszközök, technológiai megoldások gyakran a termelő (valós értéket teremtő) vállalkozások jövőjét biztosítják. Az eszközök kiválasztása és bevezetése az alkalmazásba mindig egy közös munkafolyamat eredménye, amiben mi jelentős szerepet kívánunk vállalni.

A megfelelő és opcionális eszközök vagy technológiai megoldások kínálatát és folyamatos biztosítását/támogatását tekintjük legfőbb feladatunknak. Ez az az érték, ami partnereink számára olyan előnyöket nyújthat, ami biztosíthatja egy hosszú távú sikeres partneri kapcsolat alapját, cégünk fejlődésének sikerét és családunk biztos jövőjét.

Dino-Lite mikroszkópMicros mikroszkóp         Ullman  Phynix