Gyémánt polírozó szuszpenziók


Polikristályos és monokristályos gyémánt szuszpenziók széles választékát kínáljuk 1/10 µm-től 45 um-es szemcseméretekig.

A  cégünk által forgalmazott összes gyémánt terméket a Microdiamant AG gyártja, mely világszinten vezető gyártó a szintetikus gyémán előállításában.

A rendkívül pontos szemcseméretek (a legmagasabb kalibrációval) garantálják a tökéletes ismételhetőséget a legjobb polírozási minőség mellett.

 

Négy féle szuszpenziót kínálunk:

1. Kettő az egyben szuszpenzió - vízbázisú, használatra kész termék, nincs szükség kenőanyagra

Magnum-Top-Duo (Kettő az egyben) monokristályos, Poly-Top-Duo (Kettő az egyben) polikristályos

Ezek a szuszpenziók alacsony viszkozitásúak, ezért biztosítják a polírkendő gyors telítődését. Alkalmazhatóak kézi és automatikus adagoló rendszerekhez is.

 

2. Poly Top és a Magnum Top nagy koncentrációjú vízbázisú gyémánt szuszpenziók. Az előkészítéshez Lubricant Yellow kenőanyag szükséges.

A gyémánt magas koncentrációja biztosítja nagyon gyors polírozást biztosít.

3. Poly és Magnum Green nagy koncentrációjú alcohol bázisú gyémánt szuszpenziók alkohol alapú. Az előkészítéshez Lubricant Blue kenőanyag szükséges.

Az alkohol alapú gyémánt szuszpenzió különösen a nem vízálló anyagok esetén hasznos, mint például a magnézium és ötvözetei, geológiai minták, sók, stb.

4. Polikristályos alkohol bázisú gyémánt polírozó spray

A gyémánt spray magas koncentrációjú polikristályos gyémántszemcséket tartalmaz, nagyon könnyen alkalmazható, használata ajánlott a gyors víz-mentes polírozáshoz.

 

A szabványos kiszerelések 250 ml-es, 500 ml-es flakonokban porlasztófejjel és anélkül, illetve 1, 2,5, valamint 10 literes formában elérhetőek.

 Microdiamant

Gyémánt polírozó szuszpenziók 3 terméket találtam.

Mutat 1 - 3 / 3
  • Polikristályos és monokristályos gyémánt szuszpenziók széles választékát kínáljuk 1/10 µm-től 45 um-es szemcseméretekig. A cégünk által forgalmazott összes gyémánt terméket a Microdiamant AG gyártja, mely világszinten vezető gyártó a szintetikus gyémánt előállításában. A rendkívül pontos szemcseméretek (a legmagasabb kalibrációval) garantálják a tökéletes...

  • Polikristályos és monokristályos gyémánt szuszpenziók széles választékát kínáljuk 1/10 µm-től 45 um-es szemcseméretekig. A  cégünk által forgalmazott összes gyémánt terméket a Microdiamant AG gyártja, mely világszinten vezető gyártó a szintetikus gyémán előállításában. A rendkívül pontos szemcseméretek (a legmagasabb kalibrációval) garantálják a tökéletes...

  • Polikristályos és monokristályos gyémánt szuszpenziók széles választékát kínáljuk 1/10 µm-től 45 um-es szemcseméretekig. A cégünk által forgalmazott összes gyémánt terméket a Microdiamant AG gyártja, mely világszinten vezető gyártó a szintetikus gyémán előállításában. A rendkívül pontos szemcseméretek (a legmagasabb kalibrációval) garantálják a tökéletes...

Mutat 1 - 3 / 3